Hvordan forgår det

Indendørs i Hillerød

I samtalen er fokus på dig og det du bringer med ind i samtalen. Her bliver du mødt med nærvær, støtte og forståelse. Jeg lægger vægt på at blive mødt lige der hvor du er med tanker, følelser og kroppens sansninger (hvordan mærkes det inden i kroppen).

Walk and talk

Kan være i Hillerød evt. i Slotsparken, Ganløse Ore eller et helt tredje sted i naturen.

Når man går mens man er i terapi, kan det være en stor hjælp, da det for nogen er meget intenst at sidde overfor en terapeut og åbne op om følsomme emner.

Endvidere har det positiv indvirkning for både kroppen og det mentale velbefindende, at gå i naturen tæt på et andet menneske.

Online via ZOOM

Har du ikke mulighed for at møde op til en session, eller kropsligt/mentalt er så dårlig at du ikke kan komme udenfor, tilbyder jeg også sessioner via et sikkert link på ZOOM.

Hvor vi kan se hinanden via computeren og være med hinanden i det virtuelle rum. Selve samtaleterapien vil være det samme som var man fysisk til stede.

Heste assisteret terapi

Der er også mulighed for inddragelse af heste og/eller hund i terapien, som en terapiform hvor hesten bidrager med sit nærvær, Dette foregår ved Ganløse.

Dyrene er med til at igangsætte den terapeutiske samtale, et rum hvor bla. børn og unge, åbner langsomt op for verdenen omkring sig og de lærer at række ud.

Dyrene har samme nervesystem som vi mennesker, defor er de gode til at spejle det de mærker.